fredag

Igår åkte jag in till stan under förmiddagen, köpte lite nya kläder att ha på zumban och sen gick jag mest runt och kollade. Dom höll på och förberedde inför julmarknaden som jag tror började idag och håller på hela december. Mycket julpynt verkar det bli, ska blir roligt att gå runt där någon dag när det är klart.
 
Idag är det fredag igen, vilket innebär 3 veckor kvar till hemfärd! Det går fort alltså, det var ju nyss helg. Idag var vi i alla fall in till stan till en stor park/lekpark på eftermiddagen för lite lek och bus och efter en stund kom Helena och Emily och gjorde oss sällskap.
 
Nu ska jag till Helena en sväng och göra henne sällskap i barnvaktandet :)
 

colours of the rainbow

Lekparken slutade ju sådär. Så fort jag kom ut på vägen för att åka mot dagis så började det regna och blev bara värre. Typiskt. Men på väg hem slutade det så vi stannade till en liten stund för att sparka lite boll, men regnet kom såklart tillbaka så vi fick skynda oss in i bilen igen och ta mellanmålet hemma, vilket var en bra idé ändå då det var blött överallt.
 
Idag fick jag svar på gårdagens fundering också, den om jag borde klassa mig som en hemmamorsa. Neil kom nämligen hem med chokladkalendrar till barnen ikväll, inklusive mig, så jag antar att jag fortfarande kan räknas som barn... åtminstone ibland :p
 

zuuuumba

Zumban var riktigt rolig, det är verkligen något i min smak. Det är så roligt så man tänker inte på att man tränar. Så plus på det. Läraren pratade mest franska hela tiden och slängde in några tyska och engelska ord då och då men det gör ju inte något direkt, bara man ser hur man ska göra. När jag kom hem slängde jag mig i duschen och kletade på mig en ansiktsmask, uppfriskande! Och nu efter lite lunch ska jag åka och hämta barnen. Tror jag tar med mig mellanmålet och stannar en stund i lekparken innan vi åker hem, det är åtminstone 9+ här just nu men hörde att det skulle bli uppåt minus 5 nästa vecka, så får passa på att njuta av de sista plusgraderna medan vi kan!
 
Hörs när vi hörs!

rain on me

Idag har det regnat. Idag har jag städat, tvättat, strykigt, lagat mat, lekt med barnen, läst godnattsaga och druckigt te med cupcakes framför ett spännande avsnitt av East Enders. Borde jag klassa mig som en hemmafru/mamma?? Ibland känns det så åtminstone ;)
Imorgonbitti ska jag i alla fall in till stan för lite zumba med ett gäng andra au pairer, det kommer bli min nya tisdagsgrej så hoppas på att det blir kul, men det blir det säkert!
 
Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng och sova som en stock. ... snart.

maybe

Sen kväll igen, kunde inte slita mig från datorn (och har inte gjort det än som ni kanske kan lista ut). Den här söndagen har, som de flesta söndagarna bara gått åt till att lata mig. Sov länge som planerat och åt soppa till frukost - de andras lunch. Drog mig i alla fall ut på en promenad på en och en halv timme på eftermiddagen, gick på lite nya vägar och fick se fina utsikter över ängarna. Till och med solen kikade fram ett bra tag där så det var riktigt härligt ute trots att det blåste lite grann.
 

Don't worry - Be happy

 
Idag, eller rättare sagt igår -om man ska vara noga, har Sofia och Neil jobbat på nere i mitt blivande rum. Så jag har passat barnen under tiden. På eftermiddagen skulle jag och Nelson åka till Auchan för att träffa och lämna en teckning till tomten som skulle vara där idag. Vi fick Victoria med oss också, så väl framme så stoppade jag båda i en kundvagn för att göra det enkelt för mig... och det var det väl i början. Men det var självklart hur mycket barn som helst där för att träffa tomten så det var en låång kö som hade bildats och inte gick det fort fram heller. Lite mer än halvvägs fram i kön började i alla fall Victoria tappa tålamodet och bli tröttare och tröttare, det var ju "nap time" för henne men hon ville inte ligga i kundvagnen, inte sitta i den och att bli buren funkade bara ett tag. Svettigare och svettigare blev jag och ledsnare och tröttare blev Victoria. Kände mig lite utstirrad ett tag och fick flera medlidande blickar, men hade vi stått så pass länge i kön som vi faktiskt hade så tänkte jag ju inte gå därifrån och skita i allt så vi stod ut ända fram.
 
Igår hade jag förresten en mysig kväll med svenskarna, Johanna, Olivia och Helena. Vi gjorde tacos och myste framför tvn med godis - bra kväll!
 
Varför jag är vaken och skriver blogginlägg mitt i natten beror på att jag kom hem för ett litet tag sen efter att varit hos en annan familj och varit barnvakt under kvällen. Det gick bra och det är ju aldrig fel att tjäna lite extra pengar, inte heller att man gör det medan man glor på tv och har det bra ;) Men nu ska jag också sova, lääänge!!
 
 
God natt

shock

 
Tog bussen in till stan efter att jag lämnat på dagis idag. Gick till sephora och köpte en tidig julklapp åt mig själv, vilket inte kändes helt fel denna gråa dag. Vi har verkligen haft många dimmiga dagar på slutet, ibland ser man ingenting och det kan t om vara lite läskigt när man är ute och kör.
 
På eftermiddagen blev det cupcakesbakning och våffelgräddning - allt på samma gång! Nyligen kom jag hem från Helena, vi såg finalen av Hela sverige bakar. Imorgon är det heldag med barnen igen, undra vad vi ska hitta på då ...
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola como estaaas!!!

 - Jag har kollat för mycket på william spetz youtubeklipp, hahah men jag får inte nog.. min humor ;)
 
Efter att jag blivit sugen på stuvade makaroner för ett tag sen så fick jag det äntligen till middag idag. Till det gjorde jag hemgjorda köttbullar för första gången och det blev rätt lyckat måste jag säga.. eller det var vad Sofia sa i alla fall, så jag får väl tro på det. Annars har jag lätt att tycka att det jämt är något som är fel med det jag har lagat.. Rätt lugn dag annars, men gu så trött jag är. Jag förstår inte!!
 
 
 

Don't you worry child

 
Den här dagen har bestått av skjortstrykning, nya smakupplevelser (brownie yoghurt - god men mer som en efterrätt, samt några klunkar eggnog - fick inte i mig mer då jag tyckte det smakade äcklig medicin), en onödig vända till stan som får göras om imorgon istället och en drös trevliga skypesamtal! Självklart har barnpassning också ingått i dagens schema, som alltid ;) Jo juste, jag var bara centimetrar från att dö för en stund sen också. Stod i hallen och packade ur dagisväskan och helt plötslig... PANG/KRASH!!! Glasskärmen till lampan i taket föll rakt ner och landade i tusen bitar bara sissådär 15-20 cm ifrån mig. Mitt huvud hade kunnat ligga där helt smashat mellan glasskärvorna liksom!!!
Känner mig lite dramatisk.
 
I alla fall.... resten av kvällen kommer nog bestå utav tv, dator och allmänt chill. ( as usual)  Något roligare hade jag nog inte att berätta idag. Så vi hörs väl.... :)
 
        
        
 
Några av de senaste instagrambilderna. Igår slog jag Helena i mini-monopol (väldigt stolt), Vi hittade plockgodis på bion, som visserligen mest bestod utav sådant man annars kan köpa i påsar, men ändå. I fredags bakade vi bullar och jag agerade ballongclown :)
 

jag gråter bara i regnet

Kvällen började med middag på Vapiano och slutade med bio tillsammans med Olivia och Helena. Twilight var så bra men sorgligt att det är slut nu.... buhuu.
 
I övrigt så har jag börjat fått riktigt stor hemlängtan nu, mer än jag haft förut. Det är inte så att jag inte har det bra här eller nått, för det har jag. Men jag skulle bara vilja komma hem en stund, få träffa och krama om alla jag saknar och bara få somna i min egna säng.
Men fem veckor går fort, det gör det.
 

hurry up

Bara för eran (vilka ni nu är) skull så skriver jag en liten kort update om dagen. Jag lämnade barnen på dagis, precis som alla andra dagar, åkte hem en sväng innan jag for till Helena där vi och Olivia kollade på den näst sista twilight filmen. Vi ska nämligen gå på den sista filmen på bion i helgen (jippi!!) och eftersom Olivia inte sett den innan var vi ju tvungna att göra det först. Efter filmen åkte jag direkt hem och städade, så gott som hela huset var
nämligen täckt av byggdamm, trots att det bara är i källaren dom är och bygger.
Lite promenix och mellanmål i lekparken blev det efter dagis, sen for vi hem och gjorde korvstroganoff.
Och DÄR tog skrivlusten slut så nu säger vi godnatt.

dream on dreamer

 
Så var det måndag igen. Helgen blev bra, hjälpte som sagt till med barnen lite grann och sen på lördag kväll mötte jag upp Olivia, Helena och en ny svensk au pair, Johanna för lite mat och glass på stan. Drog vidare till Clausen efter det och gjorde en liten pubrunda, trevligt.
Helgen slutade kanske inte så bra och inte början på den nya veckan heller. Blev illamående under gårdagen och natten var inte den bästa. Så nu har jag hunnit varit magsjuk/matförgiftad, vad det nu är, två gånger sedan jag kom hit. Nu är det dock mycket bättre så precis som förra gången gick det över snabbt.. wierd.
Så efter att jag lämnat barnen på dagis idag kröp jag ner i sängen igen. Men hann inte sova så länge fören byggubbarna var här och borrade så hela huset dånar, men men dom väsnas ju för något bra i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 

torsdag

Efter lämning på dagis åkte jag till badhuset och simmade i 50 min. Hämtade mat och tankade bilen innan jag for hem igen där jag möttes av ett himla väsen i huset. Dom började nämligen med mitt blivande rum i källaren idag, så vi kommer ha byggubbar här ett tag fram över. Om några veckor kommer jag förhoppningsvis ha ett sprillans nytt rum + badrum lite mer enskilt än vad jag har nu.
I eftermiddags skjutsade jag och barnen Sofia till flygplatsen då hon ska till Sverige i några dagar och kommer hem på söndag förmiddag. Så i helgen ställer jag upp och hjälper Neil med barnen på dagarna.
Imorgon blir det heldag med barnen eftersom dom från och med förra veckan kommer vara lediga på fredagar.. såå det är nog lika bra jag lägger mig så jag orkar med ;)
 
GodNatt!

Vanilla Cupcakes

I morse bestämde jag mig för att baka Cupcakes, så det var vad min förmiddag gick åt till bl a.
Annars har det varit en regnig och grå dag, jag och Nelson gjorde pärlarmband och lekte med lego tillsammans med Victoria. Victoria går dessutom jätte mycket nu, bara på dom två senaste veckorna har hon gått från att endast gå mellan oss fram och tillbaka till att gå aldeles själv och överallt. Jätte kul!
 
 
 
 

still here

Idag har regnet hållit sig på avstånd så efter att jag städat klart på förmiddagen gick jag ut på en skön promenad. Kom tillbaka, duschade och provade en utav ansiktsmaskerna jag fick av syskonen i present, choklaaad, mums ;) Igår gjorde Sofia smörgåsspecialare till lunch och de var så goda att jag var tvungen att göra det idag med, så enkelt och så gott.


En söt tjej med en snygg haklapp!
 

tjenare bloggen, det var längesen!

Så, sorry för dålig update här men jag har haft annat för mig och att skriva ett inlägg har alltså inte hunnits med.. eeeeller så har jag helt enkelt varit för lat, det är vilket som.
 
En snabb översikt om vad jag har haft för mig den senaste tiden.
Mina var ju här som sagt och vi var väl mest in till stan och kikade in den, fikade med alldeles för stora tårtbitar och shoppade lite smått.
Jag har hunnit bli 19 år också och det firades med födelsedagsmiddag här hemma med familjen en dag i förväg och sen på lördagen cabade(?) jag och Mina till en resturang i Tyskland med en såndär "tappa andan utsikt" (måste ses i verkligheten för att förstå). Vi åt himla god mat som vi stekte själv på en het sten, väldans kul måste jag säga.
Sista dagen som minus var här åkte vi in till stan, igen, och besökte the casemates här i lux, som är typ som grottor i bergsväggen som dom gömde sig i förr i tiden på stenåldern eller nått sånt...tror jag.
 
Annars så har jag hunnit med att både göra och äta sushi för första gången i mitt liv, var helt okej. Gått på bio, lekt med spindelmannen och en massa annat. Skulle kunna skriva tusen saker om allt... fast nee.
Lite bilder får ni i alla fall!
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus